Vyssan lull

Jag har försökt äta mig trött. Jag tänkte att om jag äter chips, godis, läsk, choklad och chokladpudding så blir jag så trött och överväldigad att jag bara måste sova. Men nej, det fungerade inte det heller. Jag ska börja stiga upp 06. Då kanske man blir trött på kvällen.

Godnatt?

Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag vet inte om du har testat detta men jag målar mig trött eller försöker att sitta och skriva ur mig hela dagen. Skriver inte bara på bloggen utan också egna dokument. Är jag lite för pigg så tar jag ett bad och slappnar av även om jag endast kan bada i fem minuter så är det lugnande iaf. :)Men jag känner igen känslan som sagt och det är inte mycket som hjälper och när man väl somnar så vaknar man ett antal gånger per natt och sover jätte konstigt - aldrig utvilad.

2012-03-26 @ 23:02:13
Postat av: Anna

Jag tror på det du säger om att måla av sig, jag brukar göra det ibland men mest när jag har ångest och mår väldigt dåligt. Det är den svåraste känslan att stå ut med och målandet är väl egentligen det enda som hjälper. Kan ha svårt att ta för mig saker, som när jag är rastlös och trött, men kanske får man se till att ha grejerna framme, att inte göra det så svårt, :)

2012-03-27 @ 21:48:10
Postat av: Sandra

Ja jag ser till att måla så fort jag känner att jag har för mycket tankar i huvudet eller om jag behöver trötta ut mig, det tar mer på krafterna än vad man tror. Gör det, lika bra så att man kan slänga av sig lite rastlöshet på duken och tvinga sig själv att ta det lugnt det är nog den bästa medicinen.

2012-03-27 @ 23:05:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0